Aktualne zaposlitve

Zaradi širitve in povečanega obsega dela zaposlimo rezkalca - obdelovalca kovin z osnovnim znanjem struženja.

Image 01

Povpraševanje

Če imate potrebe po dodatnih zmogljivostih izdelave in razvoja izdelkov, orodij, naprav in priprav ter posameznih storitev našega strojnega parka vas vabimo, da nas obiščete oziroma pokličete.

izdelki

Strojna in programska oprema

Vrhunska programska in strojna oprema nam pomaga pri izdelavi vseh vrst orodij in opravljanju storitev.

Programska oprema

Predstavitev

Smo družinsko storitveno podjetje podjetje na področju orodjarstva, kovinoplastike in strojne obdelave kovin. Storitve ponujamo pri izdelavi orodij in izdelkov iz plastičnih mas, termoplastov, duroplastov, izdelkov transfernega brizga, tlačnega litja in izdelkov iz pločevine.

Piramida

Poslovno sodelovanje

2013 | Programiranje in posluževanje strojev
Image 03

Če vas naše podjetje podrobneje zanima, želite z nami sodelovati ali postati bodoči član našega kolektiva vabimo vse, ki imate izkušnje s področja orodjarstva, da nam pišete ali pa nas pokličete.


2013 | Tehnični direktor
Image 04

Marjan Slevec je po poklicu izučen orodjar in s svojim znanjem pokriva vse vede orodjarstva. Osemnajstletno delo v Iskri tovarna orodij je pustilo neizbrisan pečat, ogromno izkušenj in dodatnih izboraževanje ob delu. Dosedanja petnajstletna samostojna pot izobraževanja, izkušenj in spoznavanja poslovnih partnerjev ga je še dodatno izoblikovala v osebnost, ki lahko v podjetju pokriva tako zahtevne naloge kot je vodenje podjetja.

Naše storitve

  • Utopno erodiranje
  • Žično rezanje
  • Rezkanje in koordinatno vrtanje
  • Brušenje in struženje
  • Izdelava orodij

Zaposlitev

V kolikor imate znanje in izkušnje pri opravljanju zgoraj naštetih storitev, imate pa tudi veselje do dela z računalnikom in CAD programi, nas veseli srečanje z vami.

Jana Slevec - direktorica